Certificeringen

Als IT dienstverlener is het van uiterst belang dat jouw bedrijfsinformatie bij ons veilig is. Bij TCC The Computer Company zien we het als een verplichting de veiligheid van jouw organisatie optimaal te organiseren. Onze interne processen rusten op deze veiligheid. Deze worden dan ook frequent getoetst door externe partijen.

TCC The Computer Company beschikt over een aantal certificeringen. Deze certificeringen worden door externe partijen periodiek geaudit.

ISO 27001

TCC The Computer Company beschikt over de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 +A11:2020 certificering.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan.

De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan. Dit met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie, en dus voor de klant, zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak, … .

Met een ISO 27001 certificering voldoen wij aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Dit voor het toepassingsgebied; het beveiligen van informatie in relatie tot het ontwerpen, leveren en beheren van end-to-end cloud oplossingen bestaande uit hosting, IAAS, PAAS, DAAS, SAAS en MDM.

Remy (CFO) en Piet met onze recentste ISO 2701 en NEN 7510 certificeringen
NEN 7510

Daarnaast beschikken wij over een NEN 7510-1:2017+A1:2020 certificering. Dit is een nationale (NL) norm, specifiek toegespitst op organisaties die te maken hebben met persoonlijke gezondheidsinformatie.

Wij als IT dienstverlener hanteren de beheersmaatregelen die de NEN 7510 beschrijft (en in sommige gevallen verplicht zijn), als aanvulling op ISO 27001.

Vanwege onze bewezen kennis en ervaring binnen de zorgsector is deze certificering een must voor ons als jouw IT leverancier.

ISAE 3402 Type 2

Ten slotte beschikken wij over een ISAE 3402 Type 2 verklaring. Deze verklaring toont dat wij de IT processen die jouw organisatie bij ons outsourced geborgd zijn.

Een ISAE-verklaring is gericht op organisaties die in aanmerking komen voor een onderzoek naar de geïmplementeerde beheersmaatregelen. Bijgevolg zijn wij in staat om de kritische processen van jouw organisatie te beveiligen.

Wij beschikken over een Type 2 verklaring hetgeen betekent dat wij geaudit worden op een doorlopende periode en dat het niet slechts een enkele momentopname betreft.

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.