Onze oplossingen

Kassasystemen

Het digitaal kassasysteem voor detailhandel.

Een kassa die enkel betalingen aanneemt is een tool uit het verleden. Een digitaal kassasysteem neemt niet enkel uw financiële vooruitgang, maar ook bedrijfsprocessen op in 1 systeem. Als retailer verbeter je niet enkel de werkervaring van jouw medewerkers, maar ook de klantervaring. Uiteraard maakt onze het makkelijker shoppers te analyseren en bijgevolg hun behoeftes en voorkeuren in kaart te brengen. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing die past bij de bedrijfsgrootte, investeringsmogelijkheden en doelstellingen.

DigiPOS oftewel “the new and improved” kassaoplossing van DigiAccess is een modulair opgebouwd systeem. Het is een kassasysteem voor onder meer een naadloze verbinding met Exact Globe of Exact Online werkt. Echter werkt de applicatie ook perfect standalone.

DigiPOS wordt volledig geïntegreerd in een Cloud omgeving (Microsoft Azure). Dit geeft jouw organisatie de mogelijkheid de oplossing in te richten naar bedrijfsbehoeften. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat de overbodige weg. Zo betaal je ook voor wat je gebruikt.


Realtime beeld van ver- en aankoop

Realtime totaalbeeld van verkoop en aankoop

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Klantbinding

Klantbinding

Verhoogde productiviteit

Verhoogde productiviteit

Flora Haircare gebruikt een digitaal kassaysteem van The Computer Company

Trouwe klanten van ons zoals Florale Haircare zijn, met hun filialen verspreid door Nederland en België, overtuigd dat ons kassasysteem de beste is. Wij geloven dat data-driven Retail de allerbeste inzichten geeft voor en over jouw klanten.

Waarmee kan ik je helpen?

Martin Meulendijk

Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Exact

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.