Onze oplossingen

Communicatie en samenwerken

Technologische evoluties verlopen sneller dan ooit tevoren.

Voor organisaties betekent dit dat online samenwerkingstools niet enkel meer van belang, maar cruciaal zijn. Dit soort applicaties geeft medewerkers de kans efficiënter en sneller werk te delen of te communiceren. Welke tools jouw organisatie ook implementeert, de bedrijfsproductiviteit gaat gegarandeerd omhoog.

2 support medewerkers van TCC The Computer Company
Teamwork makes the dream work

Jouw medewerkers delen waarschijnlijk al vaker hun documenten met elkaar. Echter gebeurt dit snel met persoonlijke accounts via platformen als Dropbox, Google Docs, … . Applicaties die dus niet beheerd zijn door jouw organisatie.

Creëer samenhang door het samenwerken in de Cloud. Gebruik diverse applicaties binnen Microsoft 365 voor het delen van documenten. Het klinkt zo eenvoudig als het is. Blijf altijd en overal in realtime op de hoogte van wijzigingen of nieuwe informatie.

Niet enkel het delen van documenten vormt eenheid in een organisatie, ook communicatie is de kern van een goede interne bedrijfsomgeving. Denk hierbij aan de tool Microsoft Teams. De tool biedt de perfecte mengeling van online communiceren en samenwerken. Elke medewerker heeft zijn eigen omgeving, aangepast naar zijn werkzaamheden.

Safety first

Meer online werken komt uiteraard ook met enkele uitdagingen. Cyber aanvallen zijn in aantallen toegenomen en de manieren zijn alsmaar creatiever.

Bij TCC The Computer Company zetten we in op de veiligheid van de gegevens van jouw organisatie. Want met een goede ingerichte governance organiseer je jouw digitale omgeving zo optimaal mogelijk.

Waarmee kan ik je helpen?

Lars Props

Accountmanager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Workspace 365
Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.