Onze oplossingen voor: Moderne werkplek

Moderne werkplek

De moderne werkplek. Het buzzwoord in de IT-sector, maar waarom?

Work-life balans, thuiswerken, mobiel werken en flexibele werktijden. Alle werkmethodes die niet meer weg te denken zijn. De Microsoft moderne werkplek

Met behulp van software en tools zoals Microsoft Teams, Microsoft 365, en andere perfect geoptimaliseerde mogelijkheden van onze grootste partner Microsoft, zet jouw organisatie een grote stap naar effectiever samenwerken. Work-life balans, thuis werken, mobiel werken en flexibele werktijden. Alle werkmethodes die niet meer weg te denken zijn. De moderne werkplek is dé manier om jouw werknemers altijd en overal te laten werken. Het onderscheidt organisaties die verandering nastreven van degenen die vasthouden aan traditionele werkmethodes.

Een digitale transformatie draait niet zozeer om de technologie. Echter wel om de positieve verandering die deze technologie oplevert voor de mensen en processen die ermee in aanraking komen. Het is elke dag een gevecht: het bedrijf ontwikkelen, de concurrentie verslaan, overleven. Als technologie jou of jouw gebruikers niet ondersteunt, staat je al op achterstand nog voor de dag goed en wel begonnen is.

Wij begrijpen de boodschap.

Onze gecombineerde expertise op het gebied van technologie, processen en change management, stelt ons in staat jouw organisatie te begeleiden naar de digitale transformatie.

Always on met de moderne werkplek van Microsoft

Always on

Lage operationele kosten

Lagere operationele kosten

De moderne werkplek van Microsoft is veilig en gebruiksvriendelijk

Veilig en gebruiksvriendelijk

Verhoog de productiviteit

Bewezen verhoogde productiviteit

Werk slimmer samen

Slimmer en efficiënter samenwerken

Onafhankelijk van plaats, apparaat en tijd

Apparaat, plaats en tijd onafhankelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Tom Herberighs

Director Sales & Business Development

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Workspace 365
Microsoft
Liquit
Veeam

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.