Evenementen

Webinar: De uitrol van de digitale werkplek met zorgorganisatie Envida

De moderne digitale werkplek.

Een term die in 2021 niet meer weg te denken is, maar hoe verloopt zo’n proces nu exact? Bij onze Limburgse zorgklant Envida verzorgden wij een succesvolle uitrol van de moderne werkplek. In een webinar samen met Workspace 365 gaan we dieper in op de highlights en uitdagingen van het gehele proces.

“We werken al zo’n 20 jaar als IT partner van Envida. Dat heeft ons de mogelijkheden gegeven de IT omgeving van de hele organisatie gefaseerd en nauwkeurig up to date te houden.” – Tom Herberighs, Director Sales & Business Development, TCC The Computer Company.

MijnEnvida

In 2018 startte de digitale transformatie van Envida in samenwerking met TCC en Workspace 365. In samenwerking met The Computer Company is Envida overgestapt naar één digitale werkplek die elke medewerker toegang geeft tot informatie en applicaties. Met maar liefst 4000 werknemers en vrijwilligers staat gebruiksgemak en eenvoud centraal. Elke medewerker werkt online of offline vanaf elk apparaat, thuis, op kantoor of waar dan ook. Elke gebruiker heeft nu in een keer toegang tot al hun applicaties, interne mededelingen, e-mails, agenda, etc. Ten slotte geeft Workspace 365 een wendbare digitale omgeving aan Envida, die zich collectief met de ontwikkelingen van de organisatie aanpast.

“Ik heb niet veel met ICT, maar het grootste deel van onze medewerkers (waaronder mezelf) merkte snel op hoe gemakkelijk de omgeving in gebruik was. ” – Louise van Bronswijk – Teamlead Functioneel Beheer Envida

Bekijk de volledige webinar hier:

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Donderdag 29 september: Cyber Resilience Castle

Op 29 september organiseert TCC The Computer Company het evenement Cyber Resilience Castle. Tijdens deze middag zullen diverse sprekers de belangrijkste updates delen op het gebied van cyber resilience en -security. Dit wil je niet missen! Meld je snel aan via het formulier.
Must read

Microsoft stopt met ondersteuning Basic Authentication binnen Exchange Online

Vanaf 1 oktober stopt Microsoft met de ondersteuning van Basic Authentication binnen Exchange Online. Om ervoor te zorgen dat al jouw diensten blijven werken is het belangrijk om te inventariseren welke Exchange Online diensten hier gebruik van maken, om vervolgens te migreren naar Modern Authentication. Bij TCC helpen we hier uiteraard graag bij! Lees het volledige artikel voor meer informatie.
Nieuws

Veilig, samen op reis door de wolken

De moderne werkplek wordt steeds populairder. Dit levert vele voordelen op, voor zowel gebruiker als IT-beheerder. Maar toch zijn er enkele belangrijke aspecten die niet uit het oog verloren mogen worden: de gebruikersadoptie en de veiligheid. In samenwerking met iSourcing Hub zoomt Berry hierop in en geeft hij, aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden, aan waarop je moet letten bij de uitrol van de moderne werkplek binnen een organisatie.
Nieuws

Wijziging bankkoppeling Rabobank binnen Exact

Maak jij gebruik van de Rabo Online Bankieren koppeling binnen Exact? Let dan goed op. Per 1 augustus 2022 stopt de Rabobank met ondersteuning van de huidige bankkoppeling binnen Exact Globe Next, Globe+, Compact en Compact+.
Evenementen

TCC & Workspace 365: Transitie naar een Digitale Werkplek in de Zorg

Op woensdag 15 juni verzorgden TCC The Computer Company en Workspace 365 gezamenlijk een kennissessie op Zorg & ICT, onderdeel van de Dutch Health Week in de Jaarbeurs te Utrecht. In deze sessie stond de transitie naar een digitale werkplek in de zorg centraal.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.