Evenementen

Webinar: FusionXL

Webinar: FusionXL “De Synergy van Sumatra”

Actueel beheer van de werkstromen van jouw organisatie, allemaal in 1 oogopslag? FusionXL bundelt de krachten van Exact Synergy en Sumatra Software in één overzichtelijk scherm.

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.

1 december 2021
14:00 (CET)
Sprekers:
Andre Speek van Sumatra, presentator webinar fusionXL

Andre Speek

Het ervaren brein achter de ontwikkeling van FusionXL. Met maar liefst 20 jaar ervaring in software ontwikkeling & implementatie presenteer hij met trots dit webinar. Andre is gedreven door innovatie, gepassioneerd door creativiteit en strevend om de wereld om zich heen een beetje meer gelukkig te maken; of het nu door muziek, eten, fotografie of software is.

Patrick Terhorst

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, met nadruk op de “senior”. Patrick is ongelooflijk ervaren met de ERP-software Synergy van Exact. Hij toont dus tijdens dit webinar in een handomdraai al de ins & outs van Exact Synergy.

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, co-presentator webinar FusionXL

TCC The Computer Company is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Donderdag 29 september: Cyber Resilience Castle

Op 29 september organiseert TCC The Computer Company het evenement Cyber Resilience Castle. Tijdens deze middag zullen diverse sprekers de belangrijkste updates delen op het gebied van cyber resilience en -security. Dit wil je niet missen! Meld je snel aan via het formulier.
Must read

Microsoft stopt met ondersteuning Basic Authentication binnen Exchange Online

Vanaf 1 oktober stopt Microsoft met de ondersteuning van Basic Authentication binnen Exchange Online. Om ervoor te zorgen dat al jouw diensten blijven werken is het belangrijk om te inventariseren welke Exchange Online diensten hier gebruik van maken, om vervolgens te migreren naar Modern Authentication. Bij TCC helpen we hier uiteraard graag bij! Lees het volledige artikel voor meer informatie.
Nieuws

Veilig, samen op reis door de wolken

De moderne werkplek wordt steeds populairder. Dit levert vele voordelen op, voor zowel gebruiker als IT-beheerder. Maar toch zijn er enkele belangrijke aspecten die niet uit het oog verloren mogen worden: de gebruikersadoptie en de veiligheid. In samenwerking met iSourcing Hub zoomt Berry hierop in en geeft hij, aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden, aan waarop je moet letten bij de uitrol van de moderne werkplek binnen een organisatie.
Nieuws

Wijziging bankkoppeling Rabobank binnen Exact

Maak jij gebruik van de Rabo Online Bankieren koppeling binnen Exact? Let dan goed op. Per 1 augustus 2022 stopt de Rabobank met ondersteuning van de huidige bankkoppeling binnen Exact Globe Next, Globe+, Compact en Compact+.
Evenementen

TCC & Workspace 365: Transitie naar een Digitale Werkplek in de Zorg

Op woensdag 15 juni verzorgden TCC The Computer Company en Workspace 365 gezamenlijk een kennissessie op Zorg & ICT, onderdeel van de Dutch Health Week in de Jaarbeurs te Utrecht. In deze sessie stond de transitie naar een digitale werkplek in de zorg centraal.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.