Nieuws

Vivantes en TCC verlengen en intensiveren samenwerking

Vivantes Zorggroep heeft opnieuw voor TCC The Computer Company als IT-partner gekozen. De samenwerking tussen beide partijen dateert uit 2013 en wordt meerjarig verlengd.

Naar aanleiding van de RFP ‘Digitale Werkplek’, wordt er een nieuwe moderne werkplek geïntroduceerd bij Vivantes Zorggroep. Tijdens de nieuwe contractperiode ligt de nadruk op gebruikersadoptie, partnership & innovatie. TCC The Computer Company zal de Vivantes Zorggroep daarbij volledig ontzorgen.

Volledig ontzorgen

TCC The Computer Company ontzorgt Vivantes volledig door een geschikt governance model te implementeren. Op diverse niveaus wordt er nauw samengewerkt en wordt de dienstverlening steeds verder geoptimaliseerd. Zo wordt de dienstverlening uitgebreid met de 1e lijns servicedesk, om de gebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

Moderne werkplek

TCC The Computer Company beheert en optimaliseert de nieuwe moderne werkplek. Deze werkplek wordt ingericht op basis van Microsoft 365, aangevuld met moderne, in de huidige tijd onmisbare security toepassingen. Alle aanpalende diensten, zoals de applicatie infrastructuur en het WiFi/LAN netwerk, worden gemoderniseerd door TCC The Computer Company.

Samen op reis

Vivantes Zorggroep en TCC The Computer Company hanteren gezamenlijk dezelfde ‘Cloud First’ strategie. Samen op reis om steeds meer traditionele applicaties te vervangen door SaaS applicaties, in vakjargon ook wel een ‘Journey to the Cloud’ genaamd.

“We zijn enorm verheugd en trots op de vernieuwing van ons partnership met Vivantes Zorggroep. De komende jaren gaan we er gezamenlijk een succes van maken, met veel blije en bovenal tevreden gebruikers.”

Edward Goessens, CEO TCC The Computer Company

Over Vivantes Zorggroep

Vivantes Zorggroep levert zorg aan ouderen in negen verpleeghuizen en aangrenzende zorgwoningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein (de Westelijke Mijnstreek). Deze verpleeghuizen kennen een gevarieerd en compleet aanbod van wonen met zorg met of zonder behandeling (WLZ). Alle verpleeghuizen zijn omringd met zorgwoningen. In de zorgwoningen wonen ouderen die niet intramuraal hoeven of wensen te wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig hebben. Hiervoor kunnen ze terugvallen op de diensten, (thuis)zorg en intramurale faciliteiten van Vivantes Zorggroep (zorgverzekeringswet en Volledig Pakket Thuis). Voor meer informatie kijk op https://www.vivantes.nl/

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Kom een gratis kerstboom halen bij TCC

Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen relaties en medewerkers van TCC een gratis kerstboom afhalen in Maastricht
Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact Globe+ gelanceerd. Dit is de opvolger van Exact Globe. Wat zijn de verschillen? En welke voordelen kent Exact Globe+? Je leest het hier.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Het toepassen van firewall policies

Het tweede deel van 'een veilig netwerk door de ogen van In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Netwerksegmentatie

In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Evenementen

Haal meer uit Scan Sys! Webinar op 13 december

Hoe haal jij alles uit de ImageCapture software van Scan Sys? Op die vraag wordt antwoord gegevens tijdens het webinar op 13 december.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.