Nieuws

Vivantes en TCC verlengen en intensiveren samenwerking

Vivantes Zorggroep heeft opnieuw voor TCC The Computer Company als IT-partner gekozen. De samenwerking tussen beide partijen dateert uit 2013 en wordt meerjarig verlengd.

Naar aanleiding van de RFP ‘Digitale Werkplek’, wordt er een nieuwe moderne werkplek geïntroduceerd bij Vivantes Zorggroep. Tijdens de nieuwe contractperiode ligt de nadruk op gebruikersadoptie, partnership & innovatie. TCC The Computer Company zal de Vivantes Zorggroep daarbij volledig ontzorgen.

Volledig ontzorgen

TCC The Computer Company ontzorgt Vivantes volledig door een geschikt governance model te implementeren. Op diverse niveaus wordt er nauw samengewerkt en wordt de dienstverlening steeds verder geoptimaliseerd. Zo wordt de dienstverlening uitgebreid met de 1e lijns servicedesk, om de gebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

Moderne werkplek

TCC The Computer Company beheert en optimaliseert de nieuwe moderne werkplek. Deze werkplek wordt ingericht op basis van Microsoft 365, aangevuld met moderne, in de huidige tijd onmisbare security toepassingen. Alle aanpalende diensten, zoals de applicatie infrastructuur en het WiFi/LAN netwerk, worden gemoderniseerd door TCC The Computer Company.

Samen op reis

Vivantes Zorggroep en TCC The Computer Company hanteren gezamenlijk dezelfde ‘Cloud First’ strategie. Samen op reis om steeds meer traditionele applicaties te vervangen door SaaS applicaties, in vakjargon ook wel een ‘Journey to the Cloud’ genaamd.

“We zijn enorm verheugd en trots op de vernieuwing van ons partnership met Vivantes Zorggroep. De komende jaren gaan we er gezamenlijk een succes van maken, met veel blije en bovenal tevreden gebruikers.”

Edward Goessens, CEO TCC The Computer Company

Over Vivantes Zorggroep

Vivantes Zorggroep levert zorg aan ouderen in negen verpleeghuizen en aangrenzende zorgwoningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein (de Westelijke Mijnstreek). Deze verpleeghuizen kennen een gevarieerd en compleet aanbod van wonen met zorg met of zonder behandeling (WLZ). Alle verpleeghuizen zijn omringd met zorgwoningen. In de zorgwoningen wonen ouderen die niet intramuraal hoeven of wensen te wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig hebben. Hiervoor kunnen ze terugvallen op de diensten, (thuis)zorg en intramurale faciliteiten van Vivantes Zorggroep (zorgverzekeringswet en Volledig Pakket Thuis). Voor meer informatie kijk op https://www.vivantes.nl/

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

Wijziging bankkoppeling Rabobank binnen Exact

Maak jij gebruik van de Rabo Online Bankieren koppeling binnen Exact? Let dan goed op. Per 1 augustus 2022 stopt de Rabobank met ondersteuning van de huidige bankkoppeling binnen Exact Globe Next, Globe+, Compact en Compact+.
Evenementen

TCC & Workspace 365: Transitie naar een Digitale Werkplek in de Zorg

Op woensdag 15 juni verzorgden TCC The Computer Company en Workspace 365 gezamenlijk een kennissessie op Zorg & ICT, onderdeel van de Dutch Health Week in de Jaarbeurs te Utrecht. In deze sessie stond de transitie naar een digitale werkplek in de zorg centraal.
Nieuws

The one where the entire country is in lockdown…

Een lockdown is ingrijpend, zeker met de feestdagen voor de deur. Vele bedrijven en zijn medewerkers voelen hier snel de impact van. Maar bij TCC The Computer Company doen we ons uiterste best de motivatie erin te houden. Nu het coronavirus ons sociale leven op pauze zet, zoeken we alternatieve manieren om het ritme te bewaren.
Nieuws

Kwetsbaarheid Log4j! Wat kan jij doen?

Afgelopen vrijdag (10/12) communiceerden verschillende partijen al een kritieke kwetsbaarheid in Apache Log4j. Dit is een software product voor het vastleggen van meldingen in andere software.
Evenementen

Webinar: FusionXL

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.