Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact gestart met de uitrol van de nieuwe variant van Exact Globe, Exact Globe+. Inmiddels is een groot aantal bestaande klanten gemigreerd en wordt er hard gewerkt om ook de resterende klanten over te zetten van Globe naar Globe+

Met Exact Globe+ ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Op basis van de wensen van de gebruikers is er 2 jaar lang gewerkt aan een vernieuwde versie van Globe. Hierbij is er ruim aandacht geweest voor mobiele connectiviteit, cloud en AI.

De belangrijkste verschillen op een rijtje:

  • Een modernere look & feel: dit zorgt ervoor dat Exact Globe+ makkelijker en sneller in gebruik is dan Globe. De leesbaarheid en menustructuur zijn geoptimaliseerd, waardoor alles overzichtelijk is. Zo kunnen jouw collega’s snel en effectief met elkaar samenwerken.
  • Toekomstbestendige technologie: Exact Globe+ is technologisch volledig vernieuwd, waardoor deze volledig voorbereid is op de toekomst en innovatie mogelijk blijft.

Overstappen naar Globe+

Zodra jouw organisatie in aanmerking komt voor een overstap naar Globe+, wordt dit vanuit Exact per e-mail gecommuniceerd. Een aantal organisaties is inmiddels gemigreerd, maar dat geldt nog niet voor iedereen. Mocht de Exact Globe van jouw organisatie nog niet gemigreerd zijn, wacht dan op de e-mail naar de hoofdcontactpersoon vanuit Exact.

Heb je deze e-mail ontvangen? Dan begeleiden wij graag de overstap. Hiervoor kun je contact opnemen met jouw accountmanager, bel naar +31 (0)43 363 03 62 of stuur een e-mail naar Harmen Schipper (harmen.schipper@perfection.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost overstappen naar Globe+?

Bestaande Exact Globe gebruikers kunnen kosteloos overstappen naar Globe+ wanneer er een onderhoudsovereenkomst of een ‘subscription’ licentie aanwezig is. Indien de begeleiding van TCC The Computer Company gewenst is, worden er wel consultancykosten in rekening gebracht. Neem vooraf contact op om de kosten te bespreken.

Lees meer over Exact Globe+

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Kom een gratis kerstboom halen bij TCC

Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen relaties en medewerkers van TCC een gratis kerstboom afhalen in Maastricht
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Het toepassen van firewall policies

Het tweede deel van 'een veilig netwerk door de ogen van In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Netwerksegmentatie

In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Evenementen

Haal meer uit Scan Sys! Webinar op 13 december

Hoe haal jij alles uit de ImageCapture software van Scan Sys? Op die vraag wordt antwoord gegevens tijdens het webinar op 13 december.
Evenementen

Profvoetballer voor één dag

TCC en MVV Maastricht organiseren voor alle kinderen (t/m 12 jaar) van werknemers en relaties het evenement: Profvoetballer voor één dag. Onder leiding van de selectie van MVV zullen de kinderen diverse spellen spelen. Meld je aan!

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.