Evenementen

Snelle veranderingen in de ICT – IT event 2015

ICT verandert snel, hoe verandert uw organisatie mee?

Château Neercanne,10 maart 2015. Ongeveer 100 bedrijven en IT-professionals vonden hun weg naar het pittoreske Château Neercanne. Het thema “snelle veranderingen in de ICT” is actueel en spreekt aan. “Het evenement had in een korte tijd een enorme exposure genoten via diverse websites en mailings, met als gevolg dat het evenement binnen 24 uur was volgeboekt”. In de voorafgaande maanden had het evenementen organisatieteam van TCC The Computer Company dan ook de handen vol aan het opzetten van dit spraakmakende evenement.

Wat is de toekomst van IT?

Edward Goessens gaf inzicht in de razendsnelle ontwikkelingen in de ICT. Ook de vertegenwoordigers van Tesla werden aangekondigd. TCC The Computer Company heeft een gerichte focus en vertelt over in de do’s en dont’s van nu en in de toekomst. Meegaan met de juiste trends is belangrijk om het innoverende vermogen van elke organisatie te ondersteunen. In 2020 spreken we van “Any APP”. Ieder pakket is dan in de organisatie via een app beschikbaar. Het klinkt heel eenvoudig maar een goede implementatie en inbedding in de organisatie is cruciaal.

De diensten van TCC bestaan onder andere uit “On Premise, Cloud Computing, Voice over IP en Business Consultancy”. “Nu de hoeveelheid aan mobiele apparaten enorm stijgt en alles via apps en cloud gaat worden aangeboden, hoelang zal de bekende desktop met stand alone PC dan nog bestaan?”, aldus Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company.

Sprekers van het IT ‘15 evenement

De sprekers aansluitend aan de keynote betroffen Lars Schiltmans van zorgorganisatie Vivantes en Mark Stijnen van Avance. Technologie in de zorg is van cruciaal belang om de medewerkers optimaal te kunnen ondersteunen en doelstellingen te kunnen realiseren. “Quality in care” en “operation excellence” zijn de sleutelwoorden. Bij Avance werving en selectie is gekozen om het thema toe te lichten vanuit de mens. De mens die centraal staat met zijn gewoonten en gebruiken. De drijfveren, relaties en comfortzone geven een ander inzicht, zeker gezien vanuit het zogenaamde ijsbergmodel. In dit model zie je slechts een klein topje boven het water uitkomen, terwijl het grootste deel van de ijsberg verborgen zit onder het ondoorzichtige water.

Aansluitend kwamen presentaties van RES Software, Koenen en Co, Cisco en Stijnen Consultancy. De sessie van Koenen en C ging over zorg gerelateerde organisaties, waarbij “NEN 7510” de rode draad vormde. De presentatie van Cisco had een zeer actueel thema over beveiliging en gaf een kijkje in de wereld van “hacking” en “security”. Via een zogenaamde “backdoor” kunnen hackers systemen ontwrichten en miljoenen systemen infecteren. De bekende bitcoins kwamen ook aan de beurt en diverse voorbeelden wat je daarmee zoal kunt kopen.

De netwerkborrel en verloting van de iPad Mini
Ook van de borrel werd goed gebruik gemaakt. Benoemingswaardig te vermelden was dat veel gasten hierbij aanwezig waren tot het einde en zelfs daarna nog niet naar huis wilden. De iPad Mini is gewonnen door de gelukkige Marielle Gijssen van MOJEO.

De complimenten zijn veelvuldig geuit door alle gasten en namens TCC The Computer Company nogmaals dank aan alle sprekers, gasten, Château Neercanne en het organisatieteam.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

Wijziging bankkoppeling Rabobank binnen Exact

Maak jij gebruik van de Rabo Online Bankieren koppeling binnen Exact? Let dan goed op. Per 1 augustus 2022 stopt de Rabobank met ondersteuning van de huidige bankkoppeling binnen Exact Globe Next, Globe+, Compact en Compact+.
Evenementen

TCC & Workspace 365: Transitie naar een Digitale Werkplek in de Zorg

Op woensdag 15 juni verzorgden TCC The Computer Company en Workspace 365 gezamenlijk een kennissessie op Zorg & ICT, onderdeel van de Dutch Health Week in de Jaarbeurs te Utrecht. In deze sessie stond de transitie naar een digitale werkplek in de zorg centraal.
Nieuws

Vivantes en TCC verlengen en intensiveren samenwerking

De samenwerking tussen Vivantes Zorggroep en TCC The Computer Company is meerjarig verlengd. Ook wordt de samenwerking geïntensiveerd. TCC zal de introductie van moderne werkplek gaan verzorgen bij Vivantes. De nadruk komt te liggen op gebruikersadoptie, partnership en innovatie.
Nieuws

The one where the entire country is in lockdown…

Een lockdown is ingrijpend, zeker met de feestdagen voor de deur. Vele bedrijven en zijn medewerkers voelen hier snel de impact van. Maar bij TCC The Computer Company doen we ons uiterste best de motivatie erin te houden. Nu het coronavirus ons sociale leven op pauze zet, zoeken we alternatieve manieren om het ritme te bewaren.
Nieuws

Kwetsbaarheid Log4j! Wat kan jij doen?

Afgelopen vrijdag (10/12) communiceerden verschillende partijen al een kritieke kwetsbaarheid in Apache Log4j. Dit is een software product voor het vastleggen van meldingen in andere software.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.