Evenementen

Profvoetballer voor één dag

Dromen jouw kinderen van een carrière als profvoetballer? Of vinden ze het leuk om een balletje te trappen en andere spelletjes te spelen in een echt voetbalstadion onder leiding van profvoetballers? Op woensdag 9 november organiseren TCC The Computer Company en MVV Maastricht het evenement ‘Profvoetballer voor één dag’ in stadion de Geusselt.

Tijdens ‘Profvoetballer voor één dag’ zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van relaties en medewerkers van TCC welkom op het veld van stadion de Geusselt, om daar onder leiding van de selectie van MVV Maastricht diverse (voetbal)spellen te spelen. Ook zullen zij een traktatie ontvangen.

Uiteraard zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s van harte welkom om onder genot van een drankje en een hapje te genieten van de vertoonde (voetbal)kunsten.

Profvoetballer voor één dag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 9 november en start om 14.00 uur. De verwachte eindtijd zal omstreeks 17.00 uur zijn. Verdere informatie zal t.z.t. gedeeld worden.

Aanmelden kan via het formulier:  Tot 9 november!

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Evenementen

  Kom een gratis kerstboom halen bij TCC

  Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen relaties en medewerkers van TCC een gratis kerstboom afhalen in Maastricht
  Must read

  De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

  In het voorjaar van 2022 is Exact Globe+ gelanceerd. Dit is de opvolger van Exact Globe. Wat zijn de verschillen? En welke voordelen kent Exact Globe+? Je leest het hier.
  Must read

  Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Het toepassen van firewall policies

  Het tweede deel van 'een veilig netwerk door de ogen van In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
  Must read

  Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Netwerksegmentatie

  In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
  Evenementen

  Haal meer uit Scan Sys! Webinar op 13 december

  Hoe haal jij alles uit de ImageCapture software van Scan Sys? Op die vraag wordt antwoord gegevens tijdens het webinar op 13 december.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  Deze website maakt gebruik van cookies.