Evenementen

IT-Event 2017: IoT Revolution

Actuele marktinformatie, een blik in de toekomst, trends, toepassingen, technische innovaties, marktinformatie en netwerken stonden op het programma voor de ca. 80 aanwezige gasten afkomstig uit vooraanstaande Limburgse bedrijven en organisaties. Ditmaal was gekozen voor Kasteel De Hoogenweerth als locatie. Bij binnenkomst stond er een uitstekende lunch gereed voor de gasten. Om 13.00 uur startte het event, mooi ingedekte tafels en een groot beeldscherm vormde de arena voor de presentaties en de discussietafels.


“Internet of Things Revolution”

IT neemt een ongekende positie in voor mens een maatschappij. IT innovaties zijn overal beschikbaar via applicaties. Waaronder diepgaand geïntegreerde software oplossingen die via Cloud toepassingen veilig en online beschikbaar zijn. The IoT verbind alle apparaten aan elkaar en dit niet te onderschatten “giga” netwerk wordt groter dan het huidige internet. De ware revolutie van IoT vindt tot heden nog bijna onopgemerkt plaats, maar biedt vanaf 2017 ongekende kansen voor organisaties en bedrijven.

Sprekers en programma

12:00-13:00u: Lunch
13:00-13:45: Welkom & Interactieve Keynote Edward Goessens – directeur TCC The Computer Company
13:45-14:15: Mobility door de heren Wammes en Nguyen – Aruba a Hewlett Packard Enterprise company
14:15-14:30: Pauze
14:30-15:00: IoT Internet of Things door de heer van Dalsum – KPN
15:00-15:30: Pauze
15:30-16:30: Tafeldiscussies onder leiding van tafelbegeleider
16:30-17:00: Afsluiting
17:00-18:00: Netwerkborrel

Keynote en discussierondes met Edward Goessens

Edward Goessens opende het event met de introductie en keynote. De keynote van Edward Goessens stond vol energieke en heldere voorbeelden hoe dit internet der dingen in de komende jaren zich zal gaan ontwikkelingen waarbij vooral consumenten gadgets en tools de maat zetten. Een grotendeels onontgonnen markt is echter de (business to business markt) industrie waarbij het spreekwoordelijke topje van de ijsberg pas is ontdekt. In de discussierondes werd dieper op deze mogelijkheden ingegaan met een drietal stellingen die de deelnemers uitdaagde om in groepjes van ca. 10 personen een persoonlijke visie aan deze stellingen mee te geven. Na iedere discussieronde kwam de tafelvoorzitter aan het woord om de samenvatting en resultaten te ventileren met de andere tafeldeelnemers.


Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Kom een gratis kerstboom halen bij TCC

Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen relaties en medewerkers van TCC een gratis kerstboom afhalen in Maastricht
Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact Globe+ gelanceerd. Dit is de opvolger van Exact Globe. Wat zijn de verschillen? En welke voordelen kent Exact Globe+? Je leest het hier.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Het toepassen van firewall policies

Het tweede deel van 'een veilig netwerk door de ogen van In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Netwerksegmentatie

In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Evenementen

Haal meer uit Scan Sys! Webinar op 13 december

Hoe haal jij alles uit de ImageCapture software van Scan Sys? Op die vraag wordt antwoord gegevens tijdens het webinar op 13 december.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.