Evenementen

Haal meer uit Scan Sys! Webinar op 13 december

Met de intelligente software oplossingen van Scan Sys bespaar jij kostbare tijd op administratieve processen. Maar maak je al volledig gebruik van alle mogelijkheden?

Op dinsdag 13 december organiseren Scan Sys en TCC The Computer Company gezamenlijk een webinar. Tijdens dit webinar vertellen Paul Smit van Scan Sys en Harmen Schipper van TCC je alle ins en outs. Zo maak jij administratie makkelijker én leuker!

Maak jij al gebruik van ImageCapture? Of ben je gewoon geïnteresseerd in de slimme oplossingen? Voel je welkom om het webinar bij te wonen!

  • Datum: dinsdag 13 december
  • Tijd: 11.00 uur

Ben jij erbij? Schrijf je dan in via het formulier.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Kom een gratis kerstboom halen bij TCC

Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen relaties en medewerkers van TCC een gratis kerstboom afhalen in Maastricht
Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact Globe+ gelanceerd. Dit is de opvolger van Exact Globe. Wat zijn de verschillen? En welke voordelen kent Exact Globe+? Je leest het hier.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Het toepassen van firewall policies

Het tweede deel van 'een veilig netwerk door de ogen van In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Netwerksegmentatie

In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Evenementen

Profvoetballer voor één dag

TCC en MVV Maastricht organiseren voor alle kinderen (t/m 12 jaar) van werknemers en relaties het evenement: Profvoetballer voor één dag. Onder leiding van de selectie van MVV zullen de kinderen diverse spellen spelen. Meld je aan!

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.