Evenementen

Exact Speed & Innovation

Op 27 september 2016 vond het Exact Event 2016 Event plaats op een wel zeer zonnige en warme dag bij het prachtige Chateau Neercanne. Nieuwe ontwikkelingen gaan vaak snel en steeds sneller. De levensduur van een product, genaamd product life cycle, van groeifase tot neergangfase, gebruikt men ook in hetzelfde perspectief bij businesscases. De groeifase is sneller en zeer groot door digitalisering, maar tevens kan de neergangfase sneller inzetbaar worden.

Zakendoen en businesscases vernieuwen steeds sneller door de komst van internet en verdere digitalisering. In feite zijn globale ontwikkelingen van invloed op lokale bedrijven. De slogan “Global is the new Local”, is actueel en relevant voor alle ondernemingen. In het dagelijkse leven komen we steeds meer elektrische auto’s tegen. Stel dan dat er ombouwservices komen voor benzine- en dieselauto’s, waarbij tegen een lage prijs een auto naar een elektrische aandrijving mogelijk is. Wat heeft dit dan voor gevolgen als je bijvoorbeeld benzinestations exploiteert? Hoe toekomstbestendig is die exacte businesscase dan nog? Maar denk ook aan zogenaamde “disruptive apps”. Waarbij bedrijven zoals Uber of Airbnb een zodanig grote invloed hebben op de maatschappij.

Deze bijzondere middag werd geopend met een lunch in de grotten van Neercanne en vervolgd met de keynote van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company). In de keynote kwamen trends, ontwikkelingen en inspirerende voorbeeldenkwamen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan flexibel werken met onderliggende systemen om het werk zo efficiënt en locatie onafhankelijk te laten verlopen. Met name het loslaten van bestaande besturingssystemen en web-based werken via internet komen er snel aan.

Theo Thuis, COO van Q-Park


Theo Thuis, COO van Q-Park vertelde aansluitend over trends en ontwikkelingen op het gebied van parkeren. Parkeren is een dynamische business waarbij mondiale ontwikkelingen en overheid mede bepalend zijn voor de wijze waarop dit gebeurt. De heer Thuis haalde voorbeelden aan uit de hele wereld waardoor de gasten op een zeer verrassende en enthousiasmerende wijze werden geïnformeerd. De gasten stelden vragen en de heer Thuis wist op geheel eigen wijze overal een gedegen antwoord op te formuleren en deze wetenschappelijk te onderbouwen (waar mogelijk). 

Bij het discussiepanel sloten Xavier Maassen (coureur Le Mans), Bert Siekmann (Marketing manager Exact) en Edward Goessens (CEO TCC) aan. Het panel sprak onder begeleiding van Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl), over innovaties in de automotive en o.a. de zorgsector. Zelfrijdende auto’s en zelf parkerende auto’s van de toekomst rijden zonder chauffeur, races worden dankzij intelligente software ook op afstand bestuurd. De zelfrijdende auto zonder chauffeur kunnen we media 2050 volop in het straatbeeld verwachten.    

Parallelsessies
Na de pauze vonden de parallelsessies plaats.
•    Customer lifecycle management: Uw salesfunnel 24/7 beschikbaar | CRM
•    Talent binnenhalen en behouden, the challenge for the best | HRM
•    Customer lifecycle management: Uw salesfunnel 24/7 beschikbaar | CRM
•    Realtime inzicht voor het nemen van gefundeerde beslissingen | BI

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.