Evenementen

Donderdag 29 september: Cyber Resilience Castle

Tegen de helling van de Cannerberg in Maastricht ligt Château Neercanne. Vanaf de terrassen van het kasteel kijk je uit over de Jekervallei. Deze ligging is niet onbewust gekozen. Eeuwen geleden bouwde men kastelen om zich te kunnen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Een directe uitkijk op de omgeving verstevigde de verdedigingspositie, waardoor er, bij een aanval, een snelle en adequate reactie kon worden uitgevoerd.

Ook al wonen en werken de meeste mensen op dit moment niet meer in een kasteel, verdediging tegen aanvallen van buitenaf is relevant als nooit tevoren. Heden ten dage dient men zich niet alleen te beschermen tegen fysieke aanvallen, maar zeker ook tegen digitale aanvallen. Cybercriminaliteit floreert, waardoor cyber resilience en -security belangrijker dan ooit zijn. Verdediging en zicht op de omgeving zijn twee factoren die bij ieder individu en elke organisatie hoog in het vaandel zouden moeten staan.

Om jouw organisatie optimaal te kunnen beschermen, organiseert TCC The Computer Company op donderdag 29 september het event Cyber Resilience Castle.

Tijdens TCC’s Cyber Resilience Castle zullen diverse experts, waaronder Daniël Verlaan (techjournalist bij RTL), aan het woord komen. In verschillende kennissessies delen zij hun kennis en informeren ze het publiek omtrent de nieuwste trends op het gebied van cyber resilience en -security. Hierbij zullen vragen aan bod komen als ‘Op welke manier kunnen hackers mijn organisatie infiltreren?’ en ‘Hoe maak ik mijn medewerkers weerbaar tegen digitale dreigingen?’. Er is ook tijd om vragen vanuit jouw organisatie te beantwoorden.

Wil jij erbij zijn? Vul dan onderstaand formulier in! We hopen van harte je te mogen verwelkomen op 29 september.

Aanmelden

  Sprekers

  Daniël Verlaan – techjournalist bij RTL Nieuws

  13.00 – Keynote

  Daniël Verlaan vertelt op welke manieren hackers toegang kunnen krijgen tot gevoelige informatie. Maar ook hoe je je kunt beschermen tegen deze gevaren.

  Als techjournalist bij RTL Nieuws doet Daniël onderzoek naar de duistere kant van het internet. Hiervoor won hij twee prijzen, de Tegel en de Loep.

  Jeroen Melis – Cisco

  15.00 – Security

  Hoe kunnen we organisaties het beste beschermen tegen hedendaagse digitale dreigingen? En hoe bereiden we ons voor op toekomstige dreigingen?

  Jeroen Melis legt het uit tijdens Cisco’s Cybersecurity Resilience: Protecting what’s now and what’s next.

  Saskia Smetsers – Tech Data Academy

  15.40 – Security

  Niemand wil de veroorzaker zijn van een lek of een hack. Ook al is je omgeving nog zo goed beveiligd en zijn je processen op orde, als medewerkers zich niet bewust zijn van de risico’s loop je alsnog een groot gevaar. Een keten is zo sterk als de zwakste schakel.

  Hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers bewust zijn van de risico’s en daar naar handelen?

  Gijs van Hees & Martijn Voorveld – Workspace 365

  15.00 – Business Consultancy

  In deze sessie vertellen Gijs van Hees en Martijn Voorveld meer over de missie van Workspace 365: de impact van medewerkers maximaliseren door complexiteit te verlagen. En hoe dit voor organisaties gerealiseerd kan worden.

  Martin de Sain – Sumatra

  15.40 – Business Consultancy

  Door informatie naar het beslissingsproces te brengen, krijgen medewerkers op alle afdelingen inzicht in operationele processen. De unieke presentatievorm van Sumatra is ontwikkeld om data te combineren en beschikbaar te stellen binnen één scherm. Je ziet dus direct wat er aan de hand is, wat hiervan de oorzaak is en welke actie je hierop moet ondernemen. Hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over alle voor hen relevante en actuele informatie, hoe hoger de opbrengst!

  In deze interactieve sessie ontdek je hoe Operational Intelligence, op een veilige manier, leidt tot beterebeslissingen binnen jouw bedrijf.

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Must read

  Microsoft stopt met ondersteuning Basic Authentication binnen Exchange Online

  Vanaf 1 oktober stopt Microsoft met de ondersteuning van Basic Authentication binnen Exchange Online. Om ervoor te zorgen dat al jouw diensten blijven werken is het belangrijk om te inventariseren welke Exchange Online diensten hier gebruik van maken, om vervolgens te migreren naar Modern Authentication. Bij TCC helpen we hier uiteraard graag bij! Lees het volledige artikel voor meer informatie.
  Nieuws

  Veilig, samen op reis door de wolken

  De moderne werkplek wordt steeds populairder. Dit levert vele voordelen op, voor zowel gebruiker als IT-beheerder. Maar toch zijn er enkele belangrijke aspecten die niet uit het oog verloren mogen worden: de gebruikersadoptie en de veiligheid. In samenwerking met iSourcing Hub zoomt Berry hierop in en geeft hij, aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden, aan waarop je moet letten bij de uitrol van de moderne werkplek binnen een organisatie.
  Nieuws

  Wijziging bankkoppeling Rabobank binnen Exact

  Maak jij gebruik van de Rabo Online Bankieren koppeling binnen Exact? Let dan goed op. Per 1 augustus 2022 stopt de Rabobank met ondersteuning van de huidige bankkoppeling binnen Exact Globe Next, Globe+, Compact en Compact+.
  Evenementen

  TCC & Workspace 365: Transitie naar een Digitale Werkplek in de Zorg

  Op woensdag 15 juni verzorgden TCC The Computer Company en Workspace 365 gezamenlijk een kennissessie op Zorg & ICT, onderdeel van de Dutch Health Week in de Jaarbeurs te Utrecht. In deze sessie stond de transitie naar een digitale werkplek in de zorg centraal.
  Nieuws

  Vivantes en TCC verlengen en intensiveren samenwerking

  De samenwerking tussen Vivantes Zorggroep en TCC The Computer Company is meerjarig verlengd. Ook wordt de samenwerking geïntensiveerd. TCC zal de introductie van moderne werkplek gaan verzorgen bij Vivantes. De nadruk komt te liggen op gebruikersadoptie, partnership en innovatie.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  Deze website maakt gebruik van cookies.