Evenementen

May the future be with you: IT-Event 2016

Op 1 maart 2016 vond het IT’16 Event plaats in het prachtige Chateau Neercanne. Een plek met rijke historie waar werd gesproken over de toekomst en dan met name de toekomst van I(o)T en Robotica. 

“May the future be with you!”. Internet of Things (IoT) en Robotica gaan hun weg vinden naar zowel bedrijf als consument. Het dagelijks leven wordt sterk beïnvloed door deze innovaties, zo bevestigd Tony Dyson. Tony Dyson is bekend als uitvinder van R2D2, de wereldberoemde robot uit Star Wars. Reeds lange tijd is hij een visionair op het gebied van robotica en biedt unieke inzichten in de toekomstige ontwikkelingen van deze techniek. Deze hele bijzondere gast verzorgde met Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company) de opening, keynote (“Visions of the Future”) en het interactieve interview.

“Mensen zoeken naar robots die ze kunnen vastpakken, maar het gaat echter om een virtuele robot. Een persoonlijk computer-algoritme, dat vanaf kleins af aan met je meegroeit en die je ziet als een soort app op je telefoon. De ultieme virtuele assistent, die alle andere robots aanstuurt. Denk hierbij aan je robot-stofzuiger, vaatwasser en koelkast. Deze minder intelligente robots zijn op hun beurt allemaal via het internet verbonden. Je persoonlijke virtuele robot weet exact wat jij wilt. Simpele e-mails worden geautomatiseerd door je virtuele robot . Waar het eindigt weet niemand…”. – Aldus Tony Dyson.

IT event TCC The Computer Company 2016

Aansluitend kwam Jean-Pierre Giesen van Stichting Radar aan het woord. Hij vertelde over de samenwerking met TCC The Computer Company en domotica op zijn best! Stichting Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. In deze presentatie is toegelicht op welke innovatieve wijze zij domotica, robotica en IoT toepassen in de uitvoer van hun zorgtaken.

Parallelsessies

Na de pauze vonden de parallelsessies met Mobility Solutions van Citrix en Invisible Infrastructure door Nutanix plaats. “De beste IT-infrastructuur is infrastructuur die men niet kan zien”. Welke stelling uitstekend past bij een virtuele robot, een die je ook niet kunt zien. Tot slot de workshop Meldplicht Datalekken.

  • Mobiele productiviteit is niet langer een luxe; het is een fundamenteel onderdeel voor het ondersteunen van tevreden en productieve medewerkers.
  • Enterprise Mobility Solutions en Sharefile. Beide zijn cruciaal in het ontsluiten van uw bedrijfsapplicaties en bedrijfsgegevens in deze mobiele toekomst.
  • Cyber-dreigingen die uw organisatie zouden kunnen treffen en wat de impact op uw bedrijfsvoering zou zijn.
  • Geen losstaande server-, netwerk- en storage-platformen (met bijbehorend onderhoud) meer, maar één oplossing die ‘gewoon’ werkt.
  • Nutanix hanteert dezelfde ontwerpprincipes en technologieën als Google, Facebook of Amazon in hun datacenters gebruiken.

Diverse media

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Evenementen

Kom een gratis kerstboom halen bij TCC

Op woensdag 7 en donderdag 8 december kunnen relaties en medewerkers van TCC een gratis kerstboom afhalen in Maastricht
Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact Globe+ gelanceerd. Dit is de opvolger van Exact Globe. Wat zijn de verschillen? En welke voordelen kent Exact Globe+? Je leest het hier.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Het toepassen van firewall policies

Het tweede deel van 'een veilig netwerk door de ogen van In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Netwerksegmentatie

In het eerste deel van 'een veilig netwerk door de ogen van Loek' geeft onze Principal Network Consultant zijn kijk op het belang van netwerksegmentatie.
Evenementen

Haal meer uit Scan Sys! Webinar op 13 december

Hoe haal jij alles uit de ImageCapture software van Scan Sys? Op die vraag wordt antwoord gegevens tijdens het webinar op 13 december.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.